Byvandringer i Aarhus er der ikke – men historisk formidling kan ske på anden måde

Mange oplever, at tingene bliver vendt og op ned for tiden. Min byvandring i begyndelsen af april hænger i en tynd tråd.
Jeg vil dog gerne fortsætte med at fortælle om byens historie og formidle alle de små, sjove og overraskende fortællinger, der ligger og venter.
Derfor forsøger jeg mig her med et nyt koncept “Byvandringer i Aarhus – på papiret”. Ideen er, at jeg nu vil begynde at omsætte nogle af de mange ufortalte historier til små, underholdende artikler. I første omgang vil der komme fire artikler over de kommende ca. tre uger. Man kan få tilsendt artiklerne løbende, som de udarbejdes, og dermed have lidt aarhushistorie at dykke ned i.
Man tilmelder sig og betaler ved at sende mig en mail på doron@aarhushistorier.dk, hvor man oplyser, i hvilket navn man har betalt over mobilepay. Dernæst vil man løbende modtage artiklerne.
Prisen for de fire artikler er i alt 100 kroner. Altså samme pris som for en byvandring. Af oplagte årsager kan jeg i øjeblikket kun tage imod betaling via mobilepay. Det sker på nummer 2099 6674.
Jeg håber, at tilbuddet kan vække din interesse. Første historie handler om, hvordan aarhusianerne tilbage i april 1940 – få dage efter tyskernes besættelse af Danmark – kunne opleve verdens højeste mand vise sig frem i Nørregade. Det skabte en del opmærksomhed selv i de på det tidspunkt alvorlige tider.
Skriv endelig hvis du måtte have spørgsmål. Og så håber jeg, at vi snart igen kan ses på gader og stræder.
De bedste hilsner fra Doron